Megalomania

Aktywista

nie wątpi się w prawdę 

to alogizm
wątpić można w hipotezy
uczcie się lepiej bajkopisarze

 

bo pierdolicie  dla Kopera

aż głowa boli

skwaśniałe fantasmagorie

na bakier z rozumem

żale do całego świata

za żywot płaza i skorupiaka 

 

bohaterowie podwórkowi

śpiewają legendy meliniarzy

wieczne podlotki

i baby zapóźnione

zwiędły z niedomiaru ejakulacji

 

i opublikowano  teksty oszołomione

w makowym wywarze

delegatów podłego stanu

o dosztukowanej megalomanii

 

https://www.youtube.com/watch?v=79W__Xxgo4w

 

 

 

 

 

 

Aktywista
Aktywista
Wiersz · 3 stycznia 2021
anonim
Usunięto 1 komentarz
Wszystkie komentarze