Dla Niego

S. J. K.

I nawet jeśli kochać
znaczy się odradzać,
i za każdym razem umierać,
ja kochałbym Cię nadal,
nawet gdybym
sto żyć przeżył
i w każdym z nich Cię stracił.
Oceń ten tekst
S. J. K.
S. J. K.
Wiersz · 14 września 2024
anonim