Sentymentalne myśli

Krzysztof Wesołowski

Dzisiaj w bezgwiezdną noc nieustannie rozmyślam o Tobie  

Także zastanawiam się co teraz na co dzień ogólnie robisz   

Czy faktycznie podarowałaś już serce nieznanej mi osobie ?  

Czy przez ten cały czas o naszym dawnym związku śnisz ? 

 

Niemniej jednak wiedz że nadal Cię bezgranicznie kocham  

I za życia nigdy nie dojdzie do takiej sytuacji, że przestanę 

Skarbie – sama to wiesz że nigdy się na Ciebie nie focham 

Wiedz że pomimo tego co złe to zawsze przy Tobie zostanę  

 

Nie mam siły ukrywać że niewyobrażalnie tęsknię za Tobą   

Zrobiłbym dosłownie wszystko aby móc Cię znów widzieć 

Bo już tylko przy Tobie mogłem poczuć się naprawdę sobą  

Mogłem każde w głębi nas nieporozumienie przewidzieć...

 

Teraz wystarczyłby mi tylko twój jeden najdrobniejszy gest 

Żeby z powrotem powróciło to co było kiedyś między nami 

Skarbie – dokładnie wiesz że czuła chemia nadal w nas jest 

Tylko pozwólmy jej na nowo wzbić się do nieba skrzydłami  

 

 

Oceń ten tekst
Krzysztof Wesołowski
Krzysztof Wesołowski
Wiersz · 14 września 2024