Prawda

S. J. K.

Zazdroszczę ci twojego utraconego dziewictwa

Zazdroszczę ci twoich gwałtów

Zazdroszczę ci bycia chcianą

Zazdroszczę ci prawa wyboru

Zazdroszczę ci prawa do nimfomanii

Zazdroszczę ci piękna

Zazdroszczę ci, że nie musisz zazdrościć,

bo jesteś tak święta i czysta

Zazdroszczę ci, że umiesz się pociąć

Zazdroszczę ci, że nie musisz przykrywać bluzą

swojej erekcji

Zazdroszczę ci twoich obwisłych piersi

Zazdroszczę ci mysich włosów

i innych "imperfekcji"

Zazdroszczę ci za-małego gardła,

przez które nigdy nie przechodzi "nie",

kiedy ktoś nieproszony

dobiera się do twoich majtek

albo kiedy dają ci amfetaminę

albo jagier-bombę

albo nowe struny do bassu

Zazdroszczę ci "bycia dziwką"

Zazdroszczę ci "bycia lalką"

Zazdroszczę ci "jutro się zabiję"

Zazdroszczę ci "żegnaj na zawsze"

Zazdroszczę ci "znalazłam miłość"

Zazdroszczę ci wielokrotnych orgazmów

Zazdroszczę ci połamanych palców

Zazdroszczę ci planów na przyszłość

Zazdroszczę ci tego życia

Zazdroszczę ci prostego życia

Zazdroszczę ci lesbijskich doświadczeń

Zazdroszczę ci gotyckich gorsetów

Zazdroszczę ci ciała

Zazdroszczę ci aborcji

Zazdroszczę ci, że nie musisz kłamać

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
S. J. K.
S. J. K.
Wiersz · 23 września 2024
anonim
  • dafne
    Doskonała puenta, clou.

    pozdr.

    · Zgłoś · 2 tygodnie temu