splot

Lucky Person

jest ona 

jest on

są język, usta i ciało

ciszy nie ma

jest dzień zlizany

zmyty potem

noc nałożona 

sen

nogi splecione

i ręce włożone

w siebie

niesynchroniczny oddech

jakby to wszystko

jedna całość

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 25 września 2024
anonim