prawda o kurwie

Lucky Person

nie musisz leżeć na stole

z rozłożonymi nogami

żeby nazywali cię kurwą

czasami wystarczy że 

jesteś.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 25 września 2024
anonim
  • falkon
    Aż dziwne, że kondzio nie dał do ulubionych.

    · Zgłoś · 1 tydzień temu