Jedyna

Łukasz Radwaniak

                                     dla Dorotki

 

Twoje włosy kręcą mną

we wszystkie strony

 

Taniec z torebkami 

jest dla mnie za trudny

 

Lubię jak są częścią Ciebie

jak noga czy ręka

 

Twój uśmiech robi niebo

jasne bezchmurne

jego błękit przechodzi 

w turkus Twoich oczu

Ocean Spokojny

 

Idziesz w sukience 

pachnie ziołami

śpiewa Natalia

 

Biegnę za Tobą 

Zdązymy na zycie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Łukasz Radwaniak
Łukasz Radwaniak
Wiersz · 30 września 2024
anonim