„ Biliardy”

Konrad Koper

Biliardy znikomych cząstek,

jedna jest różnobarwna.

 

Biliardy wszechobecnych gwiazd,

wiele jest statystycznych.

 

Ja jestem niczego sobie.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 października 2024
anonim