Literatura

(mury mojego miasta) (wiersz)

Mariusz

mury mojego miasta przynoszą wczorajsze przekleństwa
jutrzejsze zapomniane sny
ty też mógłbyś codziennie dotykać tynku językiem
nie czując smaku mojego miasta

słaby+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Anetka 17 lipca 2004, 11:56
Chyżusiu, czekam z niecierpliwością na Twoje kolejne teksty, a zwłaszcza na ten z budyniem :* :)
Twoja White Scorpio (Jaskółka Uwięziona)
justyna 17 lipca 2004, 19:20
jakość nie znaczy ilość!!!! ten wiersz jest tego NAJlepsiejszym przykładem ;-)
baroš
baroš 18 lipca 2004, 11:45
uwieziony
w murach
swojej poezji

słabiutko
przysłano: 13 kwietnia 2009 (historia)

Inne teksty autora

kn I/22
13 chyzy
kn I/20
13 chyzy
kn II/7
13 chyzy

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca