Literatura

Dla B (wiersz)

Malutka

LITERÓWKI
moze kiedys sie miniemy na ulicy
wtedy moze powiesz mi cześć
chociaz kilka razy sie juz minelismy
ani razu sie nie przywitales
tak jak by nigdy nie bylo nas
tak jak bym przestala juz istniec
jak bym byla duchem
nawet sie nie usmiechnales
tylko przeszedles obok
tak jak bym nigdy nic nie znaczyla
jak bym nigdy nie byla twoja dziewczyna
tak jakby te wszystkie chwile
spedzone razem tak blisko
nigdy nic nie znaczyly
jak by te pocalunki
nigdy nie istnialy
kiedys mnie przepraszales
jak tylko cos zle zrobiles
a teraz nie slysze zadnego "przepraszam"
po tym jak mnie ranisz
ostatnio prosilam o jedno spotkanie
lecz ty mowiles ze to nie ma sensu
ze spotkania nic nie dadza
wiesz jak duzo dla mnie znaczy
spotkanie z toba,
mowisz ze nie jestes zdolny do milosci
lecz to nie prawda bo kazdy potrafi kochac
tez tak kiedys mowilam lecz teraz wiem
co to znaczy kochać naprawde
niestety wiem co to znaczy
miec kogos a potem go stracic
przez wlasna glupote
Kocham cie bartek
na zawsze bedziesz w moim serdszku
ale tak naprawde

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Dla Bartka
Malutka
Już nie kocham
Malutka
żyletka
Malutka
Dla M
Malutka
Chwile
Malutka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca