Literatura

Chwile (wiersz)

Malutka

Tyle chwil już mineło
Tyle przeżyć już za nami
odkąd moje życie straciło sens
wiele łez już wylałam
odkąd brakuje mi Cie

wciąż przed oczami
widze nas
jak byliśmy razem
byliśmy

Gdy się znaliśmy tylko na gg
były dobre i złe momenty
ty mnie ciągle pocieszałes
byleś zawsze przy mnie

przyjaźniliśmy się długo
potem sie spotkaliśmy
ja odrazu cie pokochałam
za to ty mnie nie

mówiłeś ze jestem
dla ciebie ważna
ze jestem Twoim skarbem
jestem jedyna w twoim serduszku
niestety nie byłam

Teraz ja tylko o Tobie śnie
Ty już nie pamietasz ze istnieje
ale ja nadal kocham Cię
Kocham Cię...

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
zielony.żabol 7 marca 2007, 19:45
taaak...
nie no traumatyczne przeżycia to są, ale... może porozmawiaj z nim o tym czy coś? poznałam te historię tak wnikliwie i mnie przeraża... nie opisuj więcej tego błędu
estel
estel 7 marca 2007, 21:13
to może nie podawaj numeru gg w danych...
literówki abstrahując od treści. (treści?!)
iga
iga 8 marca 2007, 12:37
o naiwnosci i pseudomilosci
przysłano: 7 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Dla Bartka
Malutka
Już nie kocham
Malutka
żyletka
Malutka
Dla M
Malutka
Dla B
Malutka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca