Trwoga do samego Boga

Mariusz Morkowski

Jeśli umrzesz pierwsza ja umre odrazu za tobą
Jeśli pójdziesz do raju otworze ci jego bramy
Jeśli czeluście piekelne i sam diabeł cię porwią
ja będe walczył o ciebie póki cie nieuwolnią.
Moge stanąć przed obliczem diabła lub samego Boga
Wtedy wszyscy się dowiedzą jak bardzo Cię Kocham!!!
Mariusz Morkowski
Mariusz Morkowski
Wiersz · 19 czerwca 2007
anonim