To jest to
co chciałem powiedzieć
z uśmiechem na ustach
w podróży windą
po bezkresnym niebie
- na którym wysiadasz?
piąty wers doskonałym przykładem grafomanii.
puenta nie przekonuje.
pomysł jest, ale to nie wystarczy.