Literatura

*** (wiersz)

szanta

wakacyjne życzenia dla wszystkich. Do zobaczenia za czas jakiś:)

 

 

pszczoły jak bzycząca polewa

z miodu

jak kłujący oddech

gorącego letniego

dnia

otulają łąkę

ciężkim westchnieniem snu

Nagrzane powietrze

Wypełnia ciało spokojem i ciszą

Ociężałe odpoczynkiem

Pukają drobne radości

Do serc

Jak krople rosy

Na ziemię

Ciesz się

Spożywaj lato

.........jak

chleb


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 8 lipca 2008, 20:03
w imieniu wszystkich za życzenia dziękuję , szanto :)
jak wrócisz zapodaj nam wiersz , dobrze ?
Waldemar Dąbrowski
Waldemar Dąbrowski 23 grudnia 2010, 14:34
Bardzo ładny wiersz...
przysłano: 8 lipca 2008 (historia)

Inne teksty autora

***
szanta
***
szanta
Fotel
szanta
***
szanta
***
szanta
***
szanta
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca