Literatura

Ni Julia, ni Alfa, ni Romeo. (wiersz)

Szwedkowski

Zastój
się wyrazy
zlepiły
w kreskę
taką
nudną
jakąś
i bezmyślną
elektroencefalograficzną
Stan stoi (łachy z chaty)
Betty robi mu wyrzuty
a silnik zamorski
barkarole
mruczy

niczego sobie 28 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Joanna M. Cywińska
Joanna M. Cywińska 25 lipca 2007, 01:05
lepszy niż Patataj. Podoba mi się. Pierwszy z wierszy w tym portalu, który czuję i odbieram!Gratuluję, dziękuję i pozdrawiam!... tak -świetne!
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 12 stycznia 2001

Inne teksty autora

Słowiański przykuc
Witold Szwedkowski
SOR
Witold Szwedkowski
=
Witold Szwedkowski
Żąda dostępu do morza
Witold Szwedkowski
Mentoring
Witold Szwedkowski
Not so blue monday
Witold Szwedkowski
Maszynoznawstwo 2
Witold Szwedkowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca