Literatura

Tanka (wiersz)

Voyteq Hieronymus Borkowski

mrugnięciem powiek
zawsze można otworzyć
blade tętnice

 

twoje głośne milczenie
stanie się szklanym ostrzem
 


wyśmienity– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Waris
Waris 5 stycznia 2011, 16:52
Fajne Borys? - mogę tak? Podoba mi się. pozdrawiam.
Jacek
Jacek 8 stycznia 2011, 20:03
A to wydaje mi się bardzo treściwe, bardzo klarowne i pełne treści.
Jacek
Jacek 8 stycznia 2011, 20:04
A to wydaje mi się bardzo treściwe, bardzo klarowne i pełne treści.
ew
ew 9 stycznia 2011, 17:51
zmroziło mnie przy czytaniu, chyba lubię Cię czytać w miniaturach. epitety dobrałeś tak trafnie, że zastałam na wdechu.
Marzena
Marzena 13 stycznia 2011, 12:23
Dokładnie jak mówi Ew.
przysłano: 5 stycznia 2011 (historia)

Inne teksty autora

Bydgoszcz, sobota 30 maja 2015 roku
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Partykuły modalne
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz niewymuszony
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca