Literatura

szara kurtka (wiersz)

Paweł P. Michalak

szara kurtka
zeschłe usta
ciemna przyszłość
utracone dni
radości zapomniane
bez nadziei
każde jutro
sny naiwne
nie wyśnione
wielkie plany
ułożone
szanse na nie
utracone
letnie noce
nieprzespana
dni zimowe
przepłakane
jedno życie
smutków wiele
i w godzinę
śmierci nagłej
zbyt słabe
życia pragnienie


fatalny+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca