(haiq CCIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

prośba o wino
bo woda już okrutna
chlebowa topiel

                                [haiq CCIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 14 stycznia 2012
anonim