Literatura

Szczekociny, 3 marca 2012 roku, godzina 20:57 (wiersz)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

w Trójkącie Bermudzkim
stali krwi i bólu
nikt nie spytał
czemu ten kilometr
jest ostatni

 

05 marca 2012, 13:46:15
 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
guccilittlepiggy
guccilittlepiggy 6 marca 2012, 09:02
a gdyby tak pobawić się przerzutniami? o tak:

w Trójkącie Bermudzkim stali
krwi i bólu nikt nie spytał
czemu ten kilometr
jest ostatni

fakt, że trudniej odgadnąć pierwotne znaczenie, ale i przy tym układzie dopiero po dłuższej chwili zajarzyłem, że chodzi o stal ;)
przysłano: 6 marca 2012 (historia)

Inne teksty autora

Bydgoszcz, sobota 30 maja 2015 roku
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Partykuły modalne
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz niewymuszony
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca