Literatura

twoje delikatne usta (wiersz)

Paweł P. Michalak

twoje delikatne usta
szepczą imię nie moje
ale słowa jak ludzie
mogą nie być szczere
twoje piękne oczy
patrzą nie w moją stronę
wzrok twój przyciągają
obrazki zmyślone
twoje ciało ulotne
przez ręce cudze pieszczone
ból również odczuwa
gdy ktoś skrzywdzić zechce
twoja dusza zniewolona
wyrywa się i ucieka
w świat marzeń niespełnionych
bo tylko tam jest wolna



słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca