Literatura

marzenia.mp4 (wiersz)

frances

czytaj.txt
marzeniem jedynym...
móc włączyć świat
w trybie awaryjnym
i zaprogramować empatie

zarazić go wirusem
prawdziwych odczuć

zainstalować mu
dobroć w najbardziej
rozszerzonej wersji


moc odświeżyć w nim
najpiękniejsze z wartości


wygaszaczem
dnia
marzenia.mp3
niech płyną 'melodią znaczeń'

uruchomić ponownie

i żywić się widokiem odradzającej się rzeczywistości...

...jedynym marzeniem
by świat zrozumiał
że instaluje
nie to co powinien

słaby+ 11 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 lutego 2001

Inne teksty autora

jak ..
frances.. [lethal]
wybór wierszy
Andrzej Bursa
Safo Słoweńska
negatywka&frances
tomik Nie wierzę w nic
Kazimierz Przerwa - Tetmajer
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca