Literatura

czujesz pustkę (wiersz)

Paweł P. Michalak

czujesz pustkę
krok do przodu
koniec wieku
nowy etap
nowe lęki
stare niewiadome
nowe smutki
stare niepokoje
mówisz dzisiaj
myślisz jutro
mówisz szczęście
słyszysz boli
krzyczysz kłamstwa
ranisz miłość
pamięć minie
ślad zostanie
czujesz pustkę
krok do przodu
koniec związku
nowy etap
nowe lęki
stare niewiadome
nowe smutki
stare niepokoje
mówisz kocham
myślisz inną
mówisz przyjaźń
słyszysz nigdy
krzyczysz prawdę
już za późno
życie minie
ślad zostanie
czujesz pustkę
krok do przodu
koniec życia
nowy etap...


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca