Grzechy świata

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

 

                          Jestem wykolejeńcem.

Le Corbusier (właść. Charles - Édouard Jeanneret - Gris)

 

gładził

aż do reszty

zbaraniał

 

18 IX 2012, 19:06:50

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 18 września 2012
anonim