nie tylko smaku zmysł

Evit-ka

 

połykacz śniegu z Warszawy
dziwaczne uprawiał zabawy -
sam wierzył że płatek to boli
gdy sypią weń garścią soli -
bez przypraw więc jadał potrawy
„nie tylko smaku zmysł”

połykacz śniegu z Warszawy
dziwaczne uprawiał zabawy -
sam wierzył że płatek to boli
gdy sypią weń garścią soli -
bez przypraw więc jadał potrawy

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 22 grudnia 2012
anonim
  • abojawiem
    i boli i zmieniając postać rzeczy zubożamy, albo wzbogacamy piękno/dobro świata

    · Zgłoś · 11 lat