wszystko do czasu

Evit-ka

nożownik z kubańskiej wyspy
postawił globalnie na zmysły -
czy anioł mu radził czy bies
obcował on płciowo z Inez -
do dnia kiedy jej chęci prysły

 

„wszystko do czasu”

nożownik z kubańskiej wyspy
postawił globalnie na zmysły -
czy anioł mu radził czy bies
obcował on płciowo z Inez -
do dnia kiedy jej chęci prysły
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 22 lutego 2013
anonim
  • abojawiem
    nie wiem co, ale ja bym wolał, a nawet napisał 'do dnia kiedy mu chęci prysły', a nawet 'znikły'

    · Zgłoś · 11 lat