Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
o Malinie wciąż
o Malinie wciąż
Evit-ka
(patriotycznie)
Malina z Malinogrodu
doprowadzała do wzwodu
malinowością biustu
dopasowaną do gustów
a wszystko dla dobra narodu
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 3 kwietnia 2013
ARS TO od tyłu sra
w malinowym chruśniaku?;-P
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
abojawiem
zawsze to jakieś usprawiedliwienie, a nawet pewne rozgrzeszenie
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Dorka Wiśniewska
Malina jest cudna :) i malinowość jej biustu też
Malinowo pozdrawiam i uciekam, bo mi ślinka cieknie na sam widok :)
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Malinowo pozdrawiam i uciekam, bo mi ślinka cieknie na sam widok :)