Literatura

ciągłości, przerywania i bóle (wiersz)

Evit-ka

ciągłość rodu
z przerywanym bólem związana immanentnie – albo

ból ciągły lub przerywany do wyboru
w swoim trwaniu przerywanie – ciągłym

ewentualnie ciągłość bólu
z powodu rodu przerwania

zabawy z farmakologią
ciągle przerywane acz nieprzerwanie ciągłe

gry permutacyjne wielorakich ciągłości i przerywań
oraz przerwań i ciągłości między nimi (nami)

z rzadka zaloty ciągłości do przerywania
a przerywania do ciągłości równie nie za często

stosunek przerywany – ten do siebie też
z onanizmem nie mylić
„ciągłości, przerywania i bóle”  ciągłość rodu z przerywanym bólem związana immanentnie – albo  ból ciągły lub przerywany do wyboru w swoim trwaniu przerywanie – ciągłym  ewentualnie ciągłość bólu z powodu rodu przerwania  zabawy z farmakologią ciągle przerywane acz nieprzerwanie ciągłe  gry permutacyjne wielorakich ciągłości i przerywań oraz przerwań i ciągłości między nimi (nami)  z rzadka zaloty ciągłości do przerywania a przerywania do ciągłości równie nie za często  stosunek przerywany – ten do siebie też z onanizmem nie mylić

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 1 maja 2013, 13:44
a prestiż być może (jest) presją (nie do zniesienia)
przysłano: 1 maja 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca