skromniś na łonie... natury

Evit-ka

Bolesław spod Bolesławca
odwiedza co miesiąc krawca
by ów nowe spodnie mu skroił
co skryją fakt że mu... stoi -
gdy legnie on w cieniu dmuchawca
„skromniś na łonie … natury”

Bolesław spod Bolesławca
odwiedza co miesiąc krawca
by ów nowe spodnie mu skroił
co skryją fakt że mu... stoi -
gdy legnie on w cieniu dmuchawca
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 1 czerwca 2013
anonim