Literatura

działania ukierunkowane na defloracji imperatyw (wiersz)

Evit-ka

przystojny ogrodnik z Taszkientu
- osobnik rozlicznych talentów -
gdy się zdarzała dziewica
aktywność swą ograniczał
do kopulacji momentów
„działania ukierunkowane na defloracji imperatyw”  przystojny ogrodnik z Taszkientu - osobnik rozlicznych talentów - gdy się zdarzała dziewica aktywność swą ograniczał do kopulacji momentów

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 3 czerwca 2013, 18:58
ja bym powiedział - w aktywności swej odżywał (ale ja to ja, a ktoś to ktoś)
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 4 czerwca 2013, 11:38
;))) hahaha kopulacja momentów i teraz jak tu się wybrac do Taszkientu ;P
przysłano: 3 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca