wiedza (nie)tajemna

Evit-ka

(z zakresu malarstwa na przykład)

z Małego Cichego Konstanty
niemałą miał chrapkę na fanty -
urocze choć niby codzienne 
cielesne (od płci odmiennej);
z obrazów ją znają marszandy?...
„wiedza (nie)tajemna”
(z zakresu malarstwa na przykład)

z Małego Cichego Konstanty
niemałą miał chrapkę na fanty -
urocze choć niby codzienne 
cielesne (od płci odmiennej);
z obrazów ją znają marszandy?...
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 6 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    jakby nie było wiedza cielesna może też być codzienną i przyjemną

    · Zgłoś · 11 lat