kwestia pozycji

Evit-ka

oświaty kurator z Morąga
uwagę powszechną przyciąga -
nie rozbuchaną potencją
czy wyszukaną prezencją
imperatywem za to częstego wiszenia na drągach
Zdjęcie: „kwestia pozycji”

oświaty kurator z Morąga
uwagę powszechną przyciąga -
nie rozbuchaną potencją
czy wyszukaną prezencją
imperatywem za to częstego wiszenia na drągach
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 12 czerwca 2013
anonim