zagrożenie z niskiego wzrostu wynikające

Evit-ka

z Pigmejów krainy król gazu
nie zdecydował ni razu
co począć przy wzroście nikczemnym
by dla dam być jednak przyjemnym?...
stawać w trakcie na drabinie? - spore ryzyko urazu
"zagrożenie z niskiego wzrostu wynikające”

z Pigmejów krainy król gazu
nie zdecydował ni razu
co począć przy wzroście nikczemnym
by dla dam być jednak przyjemnym?...
stawać w trakcie na drabinie? - spore ryzyko urazu
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 18 czerwca 2013
anonim