Literatura

bez tytułu (wiersz)

nonFelix

( poezja lingwistyczna zawsze w cenie - przyp. Szluger)
senem
ogarnięty

- z boku
na bok -

odnajdłem
drugi świat

lepszy.


pa pa





wyrazotwórczość:

odnajdłem
ogarnięty
- z boku
drugi świat
na bok -
lepszy
senem

słaby+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ktosktokocha 18 marca 2003, 16:20
hmm temat ciekawy tresc srednia
Piotr 24 listopada 2003, 20:59
No cóż kolego gdzie to ma początek i koniec.
przysłano: 7 sierpnia 2001

Inne teksty autora

jesteś pełna
nonFelix
po przebudzeniu
nonFelix
wyjdź na ludzi
nonFelix
nienie
nonFelix
yass
nonFelix
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca