Literatura

about sex (wiersz)

Judyta_Maria

( cóż, JM, z ust mi ten wiersz wyjęłaś - przyp. Szluger)
ty
jedyny
pierwszy który położył na mnie dłoń

odwracam głowę bo nie mogę patrzeć
na twoje oczy oczy żmiji
na twoje ręce które mnie palą
płaczę za wiankiem

kolejny raz udaję uniesienie
patrzysz na mnie "dobrze ci, co"
rzygam całą tą bliskością
gdy protestuję zatykasz mi usta językiem

a choćbym chciała i tak nie uwierzysz

słaby+ 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Może JednakNie 30 maja 2004, 21:49
Skrzywdził cię ktoś? Pytam poważnie.
przysłano: 15 sierpnia 2001

Inne teksty autora

Zapisane na ciele
Judyta_Maria
List do M.
Judyta_Maria
R
Judyta_Maria

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca