Literatura

Zapisane na ciele (wiersz)

Judyta_Maria

( bo każda blizna ma swoją historię - przyp. Szluger)
zrobiłam sobie pamiątkę
na całe życie
drut kolczasty na ramieniu
i smoka na łopatce
latynoski playboy
przebije mi ucho
obiecał gorąco że nie będzie bolało

cięcie się nożem do tapet
daje zmysłowe uczucie
porównywalne tylko
z przypalaniem się świeczką

dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 sierpnia 2001

Inne teksty autora

about sex
Judyta_Maria
List do M.
Judyta_Maria
R
Judyta_Maria

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca