Zauroczenie

Rafal Rafal


Na Końcu Świata Cie znalazłem 
Nie szukając szukanego
W otchłani smutku pogrążony 
Na mej drodze nieznane szczęście stanęło 
Szczęście moje miłość nie znana
Mały dar od Boga
Uczę sie Ciebie poznaje smakuje 
Ciągły niedosyt zapach rozkoszy
Widzę Cie Czuć zaczynam 
Ze mną bądź 
Dla mnie Prosze
Kochać Cie to sama przyjemność 
Do końca świata Naszego

 

Rafal Rafal
Rafal Rafal
Wiersz · 4 lutego 2016
anonim