Szczepionka

Konrad Koper

Trzeba doświadczyć

drobne przykrości.

- Być zaszczepionym.

 

By przezwyciężyć :

zło, ból, rezygnację

- chorą sytuację.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 lipca 2018
anonim