Struny w życiu

Konrad Koper

Drga struna jedna, druga…

Razem połączone grają piękną melodię

i naprężone przenoszą różną energię.

- Aż nie pękną.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 sierpnia 2018
anonim