Podczas dziwnego przedstawienia sala była pełna.
( Wciąż nowi przybywali.)
W komnacie odbywała się konferencja,
często starsi bywalcy byli zapraszani na scenę.
Tam prezentowali się i byli oceniani za dyskusję.
( Niektórzy klaskali albo gwizdali.)
Po dłuższej chwili opuścili oni salę.