per capita

Aleksander Artem

Pseudointeligencja

W plecaku

W życiu

Bo nie ma mądrości

Można się zbliżyć

I nigdy nie dotknąć

Oświecenia

I gnić w cieniu

Słońca własnej niewiedzy

Oraz pisać

Wiersze rymowane

Aleksander Artem
Aleksander Artem
Wiersz · 4 października 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Wartościowe wyznanie ! Dobrze podane !! 4

    · Zgłoś · 6 lat
  • Mithril
    ...zwykły gniot - pisanina dla "pisania"

    · Zgłoś · 6 lat
  • Aleksander Artem
    Mithril, raczyłbyś uzasadnić swoją opinię?

    · Zgłoś · 6 lat
  • Aleksander Artem
    Dla czytających komentarze - pan Mithril po wystawieniu swojej konstruktywnej krytyki zablokował mnie, ku mojemu rozbawieniu, w serwisie Wywrota. Podejrzewam, że wystraszył się ewentualnej nieprzychylnej opinii bądź odpowiedzi z mojej strony.

    · Zgłoś · 6 lat
  • Mithril
    "Aleksander Artem godzinę temu zgłoś Dla czytających komentarze - pan Mithril po wystawieniu swojej konstruktywnej krytyki zablokował mnie, ku mojemu rozbawieniu, w serwisie Wywrota. Podejrzewam, że wystraszył się ewentualnej nieprzychylnej opinii bądź odpowiedzi z mojej strony."

    ...(wypowiedź Aleksander Artem) to się nazywa zaburzenia ksobne(!)

    - nie ma na wywrocie blokady indywidualnej
    - i nie zwykłem uzasadniać (czyt. marnować czas i klawiaturę) niczego pod gniotami,
    a strach przed takimi jednostkami jest mi tak samo obcy jak dno rowu Mariańskiego

    HOWGH!

    · Zgłoś · 6 lat
  • Aleksander Artem
    Och, jakież mnie spotyka szczęście, że Wielki, Genialny Mithrill mnie odblokował!
    Uzasadnienie ma poziom stwierdzenia, że moja twórczość na tej stronie(rozrywkowa swoją drogą) jest gniotem. Nic poza tym! Nadal! Gdyby słowo "żałosny" miało twarz, była by to pełna strachu, nieznana twarz Mithrillusa Maximusa.

    · Zgłoś · 6 lat
  • Ir
    Klasyczny gniot...i nie czekaj na uzasadnienie.
    Ciekawe, swoja drogą dlaczego Konrada nie prosisz o uzasadnienie?

    · Zgłoś · 6 lat
  • Aleksander Artem
    Ir, nie pytam - bo na końcu zdania zamieścił ocenę, jak mniemam po początku zdania w skali 1-6. Ciebie również nie proszę, bo nie prosi się psa o ocenę karmy. Prośba skierowana do, podejrzewam, twojego kolegi Mithrila, była dosyć spontaniczna.

    · Zgłoś · 6 lat