Literatura

*** (wiersz)

Robert Kudus

Mój dziadek mawiał:

"Spróbuj złapać chmurę!

Dwie dłonie to aż nadto."

Nigdy nie pytałem,

Ile palców ma wiatr...


przysłano: 28 sierpnia 2021 (historia)

Inne teksty autora

Zwykła
Robert Kudus
Inny wiatr
Robert Kudus
Hiob
Robert Kudus
Zdarzenie
Robert Kudus
Huśtawka
Robert Kudus
***
Robert Kudus
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca