Literatura

kropla hinduizmu [d] (wiersz)

das

żółte samochody i niebieskie
[monumentalne blokowiska]
senna wizja projektu z lat 60°
miasto widziane z wysokości
na-filmie-zapisanym-kamerą

 

to-socrealistyczna-atmosfera

sektorów prostokątów planu

prześwietlony obraz i 4-8 Hz°

nierealny-sen-słoneczne-lato

to stan wyższej świadomości

 

żółte samochody i niebieskie
[monumentalne blokowiska]
klisza 8 mm senne marzenie°
miasto widziane z wysokości
na-filmie-zapisanym-kamerą

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 18 lutego 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca