Literatura

MUZEUM (wiersz)

marcin_korpanty_wiersze

 


W tym stanie
Patrzeć na siebie nie mogę.
Jestem w muzeum.

dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 16 lutego 2023, 12:44
Metaforyczny !!
przysłano: 16 lutego 2023 (historia)

Inne teksty autora

PRZYSCHNIĘCIA
marcin_korpanty_wiersze
INTELIGENCJA W CIELE BRYTU
marcin_korpanty_wiersze
MONSTER
marcin_korpanty_wiersze
BEZ SERCA
marcin_korpanty_wiersze
WULKANIZATOR
marcin_korpanty_wiersze

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca