Literatura

Wiersz piąty (wiersz)

Arkadiusz Pokora

Ugryzła mnie samotność
muszę jak najszybciej
dostać szczepionkę miłości
a potem zapytam ludzi
co ich ugryzło
i pójdę szukać antidotum.
A ona czy widziała
upadłego człowieka
jeśli widziała czemu go
nie podniosła przecież
ma na imię nadzieja.
Nieustanna myśli mi towarzyszy
że ty życie
trzymając mnie w swoich ramionach
nie skrzywdzisz mnie aż tak bardzo
bym cię musiał znienawidzić.

fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 25 listopada 2023 (historia)

Inne teksty autora

Wiersz dziewiąty
Arkadiusz Pokora
Wiersz ósmy
Arkadiusz Pokora
Wiersz siódmy
Arkadiusz Pokora
Wiersz szósty
Arkadiusz Pokora
Wiersz czwarty
Arkadiusz Pokora
Wiersz trzeci
Arkadiusz Pokora
Wiersz drugi
Arkadiusz Pokora
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca