o miłości
Dunmer z Morrowind
dusza romantyka
zatracona w odmętach internetu
oh miłości
gdzieś się podziała?
gdzie cię szukać w tych niepewnych czasach?
czy daleko za oceanem?
czy za płotem u sąsiada?
tyś jedyna nadzieją straconą w ruchu
ile bym dał by poczuć cię na nowo
Dunmer z Morrowind
Wiersz
·
10 stycznia 2024
-
Konrad KoperPrawdziwy ! 5