Meteoryt

Konrad Koper

Meteoryt zrodzony był harmonijnie.

Potem spłonął w atmosferze.

Marne resztki znaleźli ludzie.

 

Naukowiec pisze poematy,

wspominając.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 18 stycznia 2024
anonim