Senna wstążka

Konrad Koper

Do prezentu dołączone były:

kwiaty, czekoladki, wstążka.

 

Ciągnie się między :

skwerem, wieżą, kościołem…

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 kwietnia 2024
anonim
  • lydiadel
    Ta wstążka będzie się przez całe życie ciągnąć, a od czasu do czasu nawet kolor zmieniać.

    · Zgłoś · 7 miesięcy
  • falkon
    Pewna wstążka (szal) też tak powiewał, aż zacisnął się na szyi pięknej kobiety.
    I klops!

    · Zgłoś · 7 miesięcy