Literatura

moja ulka (wiersz)

magda

 Ulka to szczupła dziewczyna

Nosi krótką fryzure

Lubi mnie

Przeżywa moje wiersze  ale

 ja już jej nie pomogę

wiem że przeszła przez piekło

A dzieci w szkole nie obsługiwali się delikatnie z małą Ulką

Chyba teraz jest jeszcze większym cieniem niż była

rok temu

Czasami śni mi się jako psychiczna

Rozlewa cole

I prosi abym się nią zajęła

A ja jak idiotka

 nie wiem czy potrafię oswoić tak dzikiego kota.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 23 września 2014, 20:23
"A dzieci w szkole nie obsługiwali się delikatnie z małą Ulką"
One - dzieci...a więc błąd.
"Obsługiwali" ?...raczej " obchodziły" / dzieci obchodziły się/ ..."traktowały".
Czy ktoś, kto rozlewa colę musi być psychiczny?

Nie wiem czy mam rację, ale dla mnie to taka notatka, nic więcej.
Mi Lo
Mi Lo 23 września 2014, 23:52
popraw na "nie obchodziły"
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko 24 września 2014, 19:27
Niestety Ir ma rację :)
Mithrill 25 września 2014, 09:38
oj Ir nie czepiaj się sam nie grzeszysz poprawnością
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 23 września 2014 (historia)

Inne teksty autora

notatki
magda
kartoteka
magda
zimny piec
magda
prababka
luiza

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca