Literatura

nie mogę zapomnieć (wiersz)

Jaro

odeszłaś 
mądrzejsza
wietrzysz uczucia


tulisz w pościelach
sny marzenia


okaleczony
to boli


purpurowa twarz
już czas 
zatrzymane wskazówki

biedny jak pies 

czytasz z ust


znak 
wszystko ominęło co najlepsze 

w sercu strach

 

żółta koperta na biurku
nierozpieczętowana
nie znam do końca 
znaczenia twoich słów

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 29 lutego 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca