Literatura

razem (wiersz)

Yaro

już minęło tyle lat
jak spoina w murze
między cegłami ciągle razem

 

ileż wody upłynęło między nami
jakie było niebo gdy się uśmiechałaś
pomiędzy pocałunkami

 

czasami płynie wolniej czas
a my się spotykamy
tyle dzieje się
z nami mnóstwo dzieci

dziękuję za spędzony miło czas

 

wracasz myślami do lat
gdy byliśmy młodzi
to nic nie szkodzi

 

przepraszam mamy po tyle lat
wiele pytań
proszę wybacz ten ostatni raz

 

szukam cię ty
znajdziesz mnóstwo chwil
na kwiatach pełno motyli

 


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 18 kwietnia 2024, 19:05
Jak zwykle- fajne frazy...
przysłano: 18 kwietnia 2024 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca